Copywriting

                    Je ideale klanten kunnen allerlei kenmerken hebben, maar één                     ding hebben ze allemaal gemeen: het zijn mensen. Net als jij en ik.           En wij mensen, vinden het fijn om op een normale manier aangesproken te worden. Zonder teveel omslachtigheid, zonder wollig taalgebruik. Open, direct, menselijk en oprecht. Gewoon; lekker recht-door-zee en weten waar je aan toe bent. Met jaren ervaring als creative copywriter in de reclame durf ik je te beloven dat ik de kern van jouw boodschap, behoefte, dienst of product op de juiste manier op papier krijg. Van pay-off tot press release. In het Nederlands, óf het Engels. 

Kijk meteen wat ik voor je kan betekenen >

 

Mijn arm.

Storytelling

Ik geloof in de kracht van verhalen. De onvergetelijke beweging, diepgang, emotie en passie die in een verhaal terug te vinden zijn. Of dit nu om een merkverhaal, of om een webtekst gaat. Jouw verhaal als merk is hetgene dat je anders maakt dan de rest. Het is je karakter, je passie, je geschiedenis: je kern... Dat verhaal moet verteld worden.

En wel op de juiste manier. Een sterk, sprekend, meeslepend verhaal. Een verhaal dat de lezers raakt, beweegt, beroerd, en meeneemt. Van begin tot eind. Kloppend met de kern van je merk, geschreven voor de mens achter je klant. Of dit nu om een merkverhaal, of om een webtekst gaat. 

Ontdek mijn werkwijze >

 
 

De arm van mijn graphic designer

Branding

Wie je bent, waar je voor staat en wat jou uniek maakt is de basis van                  alle communicatie die je als organisatie naar buiten     brengt. Wie is je doelgroep, welk archetype past er bij jouw organisatie, welke positie neem je in en waarom wordt jouw ideale klant verliefd op je? Samen gaan we op zoek naar jouw kern, en bepalen we de stem en persoonlijkheid van je organisatie.

Ontdek hier hoe we dat doen >

Yep. Dat is echt mijn voet.

Strategie

Voor wie schrijf je eigenlijk? Waar bereik je deze ideale klant, hoe zou hij je website moeten beleven en op welke manier maak je hem écht fan? Een goede campagne staat of valt bij een doordachte strategie. Ik adviseer,     denk mee en werk uit.

Kijk hier wat die creatieve uurtjes mogen kosten >