Schrijven

Schrijven is mijn 'ding', altijd al zo geweest. En hoewel ik regelmatig samenwerk met een aantal super toffe freelance professionals, zal het schrijfwerk altijd van mijn eigen hand komen. Het schrijven van woorden en teksten die de juiste snaar raken. Daar word ik nu eenmaal vrolijk van. Ik vertel je dan ook met liefde en plezier wat meer over wat er allemaal mogelijk is.

Vertalen

Naast het schrijven van teksten, werk ik ook regelmatig als vertaler. Letterlijke vertalingen

zijn nonsens.  Een goede communicatie vraagt namelijk om meer dan alleen een vertaling: de tekst moet dezelfde kern bevatten, een emotie losmaken en de lezer raken. Ik vertaal, en mijn Engelse specialist zorgt er vervolgens voor dat er geen foutje te vinden is!

Mijn arm.

Design

              Eén van de

enthousiaste freelancers die ik onderdeel van mijn team mag noemen, is een professioneel DTP'er. Van deze website tot een e-book of een toffe brochure: ze kan het allemaal. Ideaal wanneer je op zoek bent naar tekst én vormgeving. 

De arm van mijn graphic designer

Online adverteren

De online marketing wordt               steeds belangrijker
en ;ook de social en AdWords campagnes worden steeds actiever ingezet. Een top advertentie of een slimme advertorial levert jou nieuwe business op. Ik schrijf doordachte content en mijn online marketing kanjer zorgt er vervolgens voor dat jij in no-time resultaten ziet!

Social media

Niet iedereen is graag dagelijks met social media bezig. Een andere

heldin uit mijn team      daarintegen wel. Ik schrijf de content, en mijn social media specialiste zorgt voor een puike planning, de juiste foto, en natuurlijk die ene weloverwogen hashtag #socialmediaplanning

Yep. Dat is echt mijn voet.

Fotografie

Het kan zomaar eens zo zijn dat er ook een mooi plaatje geschoten moet worden. Dat ene plaatje dat perfect bij je tekst past. Hier in Ierland, of daar in Nederland: we regelen het voor je!

Alle pracht plaatjes die je hier ziet komen trouwens van deze hand.