top of page

Gezocht: initiatieven die de wereld mooier maken

Schrijven is wat ik doe - dat is altijd al zo geweest. Waar ik voor een grote groep ontzettend moeilijk uit mijn woorden kon komen, wist ik op papier altijd precies wat en vooral hoe ik het moest zeggen. Mijn gevoel voor schrijven is naar mijn mening zowel aangeboren als aangeleerd. Ik schrijf van jongs af aan, maar heb ook het nodige (lees: 8 jaar) aan opleidingen gevolgd om o.a. dit creatieve talent verder te ontwikkelen.


Met talent, komt verantwoordelijkheid

Het feit dat ik 'een talent' heb, is één ding. Maar wat ik ook geloof is dat dit talent me niet voor niets gegeven is. Dat dit talent, net als alle andere talenten in de wereld, met een verantwoordelijkheid komt. In mijn geval ervaar ik deze verantwoordelijkheid in de vorm van het vertellen van de verhalen van mensen, bedrijven en initiatieven die dit verhaal zelf niet op een overtuigende manier op papier krijgen.


Samen de wereld mooier, fijner en beter maken

Dit doe ik al jaren voor tientallen ondernemingen; ieder met een eigen branche, doelgroep en overtuiging. Hoewel dit een ontzettend fijne job is en ik er iedere dag weer vrolijk van word, geeft het me niet altijd de voldoening die ik zoek. Die voldoening haal ik namelijk uit iets wat groter is dan mijzelf en het algemene streven naar brood op de plank. Ik wil de wereld en de mensen erin mooier, fijner, opener en beter maken.Nu kan ik de politiek ingaan, op een podium gaan staan of een protest initiëren; maar dat is niet waar mijn talenten liggen. Mijn talenten liggen hier; in creatie.


De creatie van concepten, campagnes, woorden of overtuigingen. Het creëren van verhalen, op welke manier dan ook, om mensen over de hele wereld stuk voor stuk te motiveren en engageren om de wereld samen mooier te maken.


Maar dit kan ik niet alleen.


Iets moois maken, in woord of concept

Want hoewel ik zoals velen tientallen geweldige gedachten en overtuigingen heb 'waarom ik dan wel niet vind dat de wereld er anders uit moet zien', heb ik in tegenstelling tot andere initiatiefnemers geen concrete plannen. Wat ik wel heb, is mijn hart, mijn passie en mijn talent tot het creëren van iets moois. In woord of in concept.


Ben jij of heb jij een initiatief, concept of onderneming waarmee je de wereld mooier wilt maken? Laat mij dan jouw verhaal vertellen. Neem meteen even contact met me op zodat we samen kunnen kijken wat voor moois we neer kunnen zetten.


PS. Hoewel ik heel graag zou willen roepen dat ik het 'nog wel gratis doe', moet ik ook kunnen eten. Wel hanteer ik een gereduceerd tarief voor geweldige, wereldverbeterende, inspirerende concepten en beloof ik je dat we samen overal uit komen.

bottom of page