top of page

SEO in het simpel

Iedere dag zoeken gemiddeld 40.000 mensen iets op via Google. Dat is een totaal van 3.5 BILJOEN zoekopdrachten per dag. Best veel he? Het zou natuurlijk wel erg fijn zijn als jouw website in die resultaten naar boven komt.

Het belang van goede content

Dat is nu precies de reden dat de content op je website zo belangrijk is. Zodra er een zoekterm op Google ingevoerd wordt, vliegen ome Google's speurhonden over het web. Gebaseerd op deze keywords gaan zij op zoek naar de websites waarvan zij denken dat deze het beste bij de zoekopdracht passen. Een soort matchmaking bureau zullen we maar zeggen.


Betalen voor een goede SEO rating, dat kan de buurman ook

Met doordachte en goed geschreven content kun jij ervoor zorgen dat Google's speurhonden jouw pagina aanbevelen als antwoord op de zoekopdracht. Of je nu een one-man show runt, of een gigantische onderneming hebt; het enige wat er voor ome Google toe doet is je content. Wil je dat potentiële klanten jouw website bezoeken? Dan zul je dus moeten investeren in een degelijke SEO strategie.


De natuurlijke boost

Er zijn grof gezegd twee manieren om je SEO ranking te boosten. De eerste manier is de natuurlijke, of 'organic' wijze. Deze tactiek kost je wat tijd (enkele maanden) en vergt behoorlijk wat onderzoek, maar zorgt er wel voor dat je stapje voor stapje in de 'natuurlijke' resultaten naar de top klimt. Van keyword onderzoek tot het schrijven van blog artikelen - het is allemaal van belang.De betaalde boost

De tweede manier is de PPC campagne. Met een PPC campagne betaal je ome Google per klik naar je website. Met een strakke one-liner en duidelijke doelstelling brengt dit je direct naar de top van de resultaten - zonder er maanden aan te hoeven sleutelen. Het nadeel is dat jouw onderneming zich dan wel in de 'adverteerders sectie' bevindt. Op zich geen probleem natuurlijk, maar laten we eerlijk zijn: kies jij voor de adverteerders, of ga je liever voor de organic resultaten? Want betalen voor een goede SEO rating, dat kan de buurman ook.


Dus daar heb je het: SEO in het simpel. Welke manier het beste bij je past, dat weet alleen jij. Wil je meer weten? Houd dan vooral de blog in de gaten of neem gewoon even contact met me op!


#seoranking #organicsearch #seoverbeteren #seo #strategie #ppccampagne #google

bottom of page