top of page

Twijfel? Doe eens niet zo gek!

Nu denk je misschien wel "ja hoor Myra, goed verhaal. Maar hoe zit het dan met die tientallen andere tekstschrijvers?". En daar heb je een punt. Er zijn inderdaad tientallen andere tekstschrijvers in deze wereld. De ene is misschien duurder, de ander wat goedkoper, de linkerwat dikker en de rechter weer wat dunner.


Er is maar één Myra natuurlijk.

Maar geen enkele tekstschrijver is hetzelfde, en iedereen heeft zo zijn eigen schrijfstijl. Past mijn schrijfstijl absoluut niet bij jou (woaaat?!), dan kun je inderdaad beter op zoek naar de volgende. Maar om eerlijk te zijn denk ik dat die kans klein is. Ik durf namelijk gerust te zeggen dat ik goed ben in wat ik doe. Mijn vaktechnische achtergrond draagt daar natuurlijk ook aan bij. Dat maakt mij nu eenmaal net wat anders dan de rest. En het feit dat er maar één Myra is natuurlijk.Passen we bij elkaar?

Wat voor onderneming je ook runt, zolang onze normen en waarden matchen denk ik dat wij hetzelfde doen. Ik werk dan ook voor klanten over de hele wereld. Zo schrijf ik voor merken, ondernemers, scholen, coaches, zorginstellingen, design bureaus, marketing bureaus, sales bureaus, detailhandel, start-ups, goede doelen, overheidsinstellingen, fashion magazines, kranten, automerken enfin - je snapt mijn punt.


Ik sta nog niet in je lijstje; wat nu?!

Ben jij nu niet een van bovenstaande? Niet gevreesd, als je het netjes vraagt ga ik ook voor jou aan de slag. Dit kan ik af en toe gezellig op kantoor komen doen, maar vooral vanaf mijn thuis kantoor hier in Cork, Ierland. Geen zorgen; ook mijn tarieven deel ik graag met je.


Stuur me anders gewoon even een appje op +35387 462 67 26!

bottom of page